
EVENTY W RESTAURACJI DĘBOWEJ
W naszej restauracji organizujemy eventy i imprezy okolicznościowe,
o których znajdziesz tutaj informacje.
Najczęściej są to przyjęcia z okazji Andrzejek, Sylwestra, Walentynek.
Odbywają się u nas również bale karnawałowe.
O wszystkim informujemy z wyprzedzeniem -
podajemy datę wydarzenia, menu oraz cena za osobę / parę.
Na imprezy organizowane przez Restaurację Dębową obowiązują wcześniejsze zapisy.
Restaurant week
Cena: 69,99 zł za 3 dania + cocktail.
Menu A
Przystawka: Rillettes z kaczki z kiszoną cukinią, purée z pieczonego jabłka i tostowanym pieczywem
Danie główne: Kartacze z policzkami wołowymi w demi-glace grzybowym, z piklowaną cebulą i szczypiorkiem
Deser: Brownie czekoladowe z chantilly kawowym, wiśniami flambirowanymi wiśniówką i gałką lodów bakaliowych
Menu B
Przystawka: Rydze na białym winie z plackiem rösti i dojrzewającym serem
Danie główne: Łosoś pieczony na sałatce tabbouleh z sosem tymiankowym
Deser: Brownie czekoladowe z chantilly kawowym, wiśniami flambirowanymi wiśniówką i gałką lodów bakaliowych
Gratisy / dodatki do rezerwacji
Martini Fiero & Tonic (18+) – gratis przy menu
Pepsi lub Pepsi Zero Cukru – dla każdego menu, do wyboru
Termin 7 października – 19 listopada 2025
Rezerwacje: https://week.pl/debowa
FineDining Week
Restauracja Dębowa z dumą dołącza do tegorocznej edycji FineDineing Week 2025, jednego z największych festiwali kulinarnych w Polsce. W dniach 1 lipca – 10 sierpnia 2025 zapraszamy do spróbowania specjalnie przygotowanego menu, które łączy innowacyjne podejście do klasycznych smaków z najwyższej jakości składnikami.
Menu festiwalowe
Menu A
AMUSE-BOUCHE! W prezencie na powitanie niespodzianka dla podniebienia
Pozycja 1:
kaczka/wiśnia/zielone jabłko/chałka
Pozycja 2:
schab/kasztan/sałata rzymska/Jack Daniel's
Pozycja 3.:
tarta/ganache/topinambur/słonecznik/czerwona porzeczka
Menu B
AMUSE-BOUCHE! W prezencie na powitanie niespodzianka dla podniebienia
Pozycja 1:
podwędzana ricotta/brzoskwinia/marakuja/chili
Pozycja 2:
sum/sałatka ziemniaczana/piklowana cebula/szczypiorek
Pozycja 3.:
tarta/ganache/topinambur/słonecznik/czerwona porzeczka
FineDineing Week to doskonała okazja, aby odkryć nowe smaki w wyjątkowej atmosferze. Liczba miejsc jest ograniczona, dlatego zachęcamy do wcześniejszej rezerwacji stolików.
Termin: 1 lipca – 10 sierpnia 2025
Rezerwacje: restaurantclub.pl/debowa
Zapraszamy do wspólnego świętowania sztuki kulinarnej i doświadczenia wyjątkowego menu przygotowanego specjalnie na FineDineing Week 2025.


MANAGER:
Dostępność pon.-pt. 8:00-18:00
GODZINY OTWARCIA:
Pn - Czw: 11:00 - 22:00
Pt - Sb: 11:00 - 23:00
Niedziela: 11:00 - 21:00
+48 602 681 422 - restauracja





